2024/2025

ZÁŘÍ VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ

Měsíc září byl ve školní družině plný aktivit a zážitků. Hned na začátku jsme si povídali o prázdninách, kde děti sdílely své zážitky a vzpomínky na letní dovolenou. Bylo to skvělé období pro navázání nových přátelství a prohloubení těch stávajících.

Seznámili jsme se s řádem školní družiny a stanovili si nová pravidla, která nám pomohou udržet pořádek a bezpečnost. Děti se aktivně zapojily do tvorby těchto pravidel, což jim dalo pocit zodpovědnosti a sounáležitosti.

Podzimní atmosféru jsme přivítali tvořením podzimní výzdoby. Děti s nadšením vyráběly různé dekorace, které nyní zdobí naši družinu. Kromě toho jsme poznávali sezónní ovoce a zeleninu podle chuti, vůně a po hmatu, což bylo nejen zábavné, ale i poučné.

Nejvíce jsme si však užívali čas strávený na školní zahradě. Při pěkném počasí jsme trávili co nejvíce času venku, kde jsme si užívali sluníčka a pohybu. Děti měly možnost hrát různé hry, běhat a prostě si užívat čerstvého vzduchu.

Celkově bylo září ve školní družině velmi pestré a plné radosti. Těšíme se na další měsíce, které nám přinesou nové zážitky a dobrodružství.

Připojené soubory